Vapaapäivä – mikä vapaapäivä?

Aina jos on tallivuoroista ja Topin liikutuksesta vapaapäivä, täyttyy joka tapauksessa päivä kaikella muulla mitä pitäisi tehdä.

Aamu alkoi Marian neuvolakäynnillä. Hienosti on tullut pituutta melkein 10cm lisää puolessa vuodessa ja aikamoinen piikki sillä oltiin saatu aikaan! Painoa oli kanssa todella hyvin tullut, nyt ollaan niiden ”käyrien” mukaan nousu suhdanteessa, tosin ei niillä käyrillä ole yhtään mitään merkitystä, kun ovat sieltä mahtavalta 50-luvulta.. Miksei niitä voi jumankekka päivittää?! 
Neuvolatätinä oli vakkarin tuuraaja, jota Maria ujosti todella paljon. Eikä asiaa auttanut, että päikkäriaika läheni koko ajan. Onneksi likka on niin utelias, että lelulaatikko kiinnosti paljon jolloin neuvolatädille kiukuttelu jäi vähemmälle. 🙂 Saatiin myös vahvistus siihen, että Marialla alkaa olemaan uhmaikä käsillä. Osataan taas pikkasen paremmin reagoida niihin kiukkupuuskiin, kun Maria vaan testaa rajojaan. Aamulla saatiin taas nähdä kunnon itkupotkuraivari.. Miten noin pienessä tytössä voi olla niin kovasti sitä omaa tahtoa ja luonnetta, huhhuh! Ollaan pulassa, kun tulee teini-ikään. 
Tänään pitäisi parille mahdolliselle edustaja-ehdokkaallekin soitella. Pitää koittaa löytää jokin rako sillekkin hommalle. On tämä edustaja-hankinta kyllä aikamoista! 😀 Toivottavasti tulostin toimii, että saan parit laput tulostettua ja ja.. Pitäisi vielä etsiä lisää mahdollisia edustajia pitkin poikin. Pitäisköhän Niko nakittaa siihen, kun kerran jo tarjoutuikin mun tunnareilla etsimään. 
Laitetaas tähän vielä: Edustajana voi toimia Oriflamella vähintään 16 vuotias. Täysi-ikäiselle pystyn hankkimaan suoraan asiakasnumeron, alaikäiseltä tarvitsen huoltajan allekirjoituksen. 
Lisätietoa toimimisesta edustaja saa suoraan minulta sähköpostilla. Asiakasnumeron hankinta ei sido mihinkään, eikä tilaus taikka myyntipakkoa ole! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s