Viikonloppu ja video Mariasta

Tässä on ollut hermot taas himpun tiukalla, kun tuo pakkanen pistää kaikki ihan sekaisin eikä mikään toimi. Kyllä talleilla porukka kattoo, kun kuljen apukuskin puolelta autoon ja pois.. Onneksi tuohon auton lukkohommaan tuli jonkinlainen selvyys, miksi ei toimi pakkasella ja nyt sitten odotellaan isäni mielipidettä siitä, mitä sille tehdään. Ainakin osat hommaan sitten suoraan auton omalta tehtaalta, kun Delta-autolla yksi lukkosarja (mikä todennäköisesti pitää vaihtaa) maksaa sen 300€/kpl ja työt päälle. Ja niitä sarjoja tarvitsee sen kaksi, joten tonnin kakku sieltä tulisi. Jos tehtaalta tilaa, niin kahdelle sarjalle + toimituskulut niin alle 90€. Saapi nähä, toivottavasti päästäisiin pelkällä rasvaamisella edes tämä talvi kuljettua.

Lauantaina oli tarkotus eka juoksuttaa kentällä, mutta se oli lanattu sulana aikana ja nyt se oli ihan umpijäässä ja maneesissa oli alkamassa valmennus joten aattelin sitten lähtee ihan vaan juoksutusliinan kanssa kävelemään maastoon. Samalla harjoiteltiin pysähtymisiä ja muutenkin liikkumista niin, ettei mun tilaan ole asiaa vaan molemmilla on oma paikka. Tämä toimi tallilta pois mentäessä todella hyvin, mutta vielä paremmin tallille päin mentäessä! Topi pysähtyi ilman äänimerkkejä, samaan aikaan kuin minä ja jos huomaamatta hipsaisi ohitse, peruutti pyytämättä vierelle. Topi on niin kehuriippuvainen, että oikein kerjäsi pusuja ja rapsutuksia kun teki jotain mitä olin pyytänyt. 🙂

Sunnuntaina oli sitten ”ansaittu” vapaapäivä, mikä menikin ylläri ylläri Tikkakoskella anoppilassa. Maria viihtyy mummon ja papan kanssa niin hyvin, että kyllähän siellä aikaa viettää itsekkin. Tytto alkaa olemaan mummolassa kuin kotona, jemmailee jalkojen väliin palikoita, höpöttelee itsekseen sekä komentaa kaikkea mitä näkee. Sain sitten kuvattua parin minsan videon, kun Maria pölli mummolta hainrusto -kapselilaatikon, ja hermostui sille hieman, kun ei saanut lätkiä laatikkoon. Videolla näkyy Marian luonne todella hyvin, lyhyt pinna mutta silti pitää saada kokeilla monta kertaa kunnes se pinna katkee täysin ja on raivarien paikka. 😀

2 vastausta artikkeliin “Viikonloppu ja video Mariasta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s