Leikkitreffit

Tänään pidettiin taas Marian kummitädin ja hänen tyttären kanssa leikkitreffit meillä. Marialla on ollut ongelmia sosiaalisen kanssakäymisen kanssa, etenkin jos on ollut muita lapsia paikalla. Nyt kun Maria ja ystäväni tytär ovat nähneet paljon ja suhteellisen usein, on alkanut meidän Marsa löytänyt sosiaalisia taitoja. Tytöt leikkivät todella nätisti keskenään, vaikka S meinasi alkuun jännittää. Ihmekkös tuo, kun Maria meinannut innostuneisuutensa takia pysyä pöksyissään, halu päästä leikkimään tutun kaverin kanssa oli niin kova. 🙂

Tarkoitus oli vasta viikon päästä nähdä niin, että Marian sylikummi olisi myös tullut meille jolloin olisi jaloissa pyörinyt yksi 3 vuotias, kaksi reilu 1 vuotiasta sekä 4 aikuista + 3 kissaa. Mutta taitaa mennä aikataulut niin pahasti solmuun, juurikin näin joulun alla, ettei taideta saada kunnon muksukatrasta tänne kyläilemään. Sen näkee tosin viikon vaihteessa, mikä on tilanne. 🙂

Harmi vaan, kun Marialla ole oikein muita lapsikavereita. Meillä päivärytmi on vähän huono, ettei ehditä koskaan mihinkään lähialueen kerhoihin menemään, kun on päiväuni aika juuri silloin kun kerhot olisi. Enkä oikein tunne itsekkään ketään, jolla olisi suunnilleen Marian ikäisiä lapsia, muuta kuin Marsan kummit. Pöh..

Mutta nyt nukkumaan, niin jaksaa taas aamulla herätä. Niko lähtee toimistolle, niin ollaan tytsyn kanssa kotona aamupäivä ja sitten olisikin iltatalli tehtävänä. 🙂

1 vastaus artikkeliin “Leikkitreffit”

  1. Mulla on kans vähä sama etten tunne läheltä ketään jolla olisi samanikäinen kuin aaron… me ollaan kerhoiltu pikkusen ja yritetty löytää kavereita… harmi sinänsä, pikkunen tuntuu niin sosiaaliselta.

    Tsemppiä huomiselle =)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s