Vapaapäivä

Tänään on tämän viikon ensimmäinen ”vapaapäivä”. Ei ole pakko lähteä mihinkään ja saa olla kotihousuissa tai vaikka yövaatteissa koko päivän! Tykkään näistä päivistä. 🙂

Se siitä löhöilystä, kun sain ystäväni aamukahville jo 8 aamulla. Oli niin terapeuttista jutella ihmisille, jonka kanssa voi höpistä niin puuta heinää kuin ihan asiaakin. Näitä enemmän!
Niko kun tuli töistä niin pääsin hiustenvärjäilyyn. Johan sitä juurikasvua olikin ehtinyt tulemaan aika reippaasti, niin nyt ehkä kehtaakin liikkua kun tummeni heti. 🙂 Viimeksi värin laitoin päähän varmaan joku 4 kuukautta sitten, ups.

Mariakin on nukkunut tänään yllättävän hyvin, 2 tuntia aamulla ja nyt lähennellään myös parin tunnin unia.
Tänään kyllä laiskotti niin paljon, etten jaksanut tehdä ruokaa tai saatika lähteä prismaan jonottamaan, niin päätin käydä hakemassa Foodista meille ruokaa. Mukaan tarttui itselleni kanaleipä + cheddardippi ristikkoperunoille ja Nikolle juustohamppari.
Olisin kuvannut omat pöperöni, mutta ei sellaista näkyä kehdannut.. Nimittäin leipäni uiskenteli dipissä, ihan kirjaimellisesti ja Nikon perunat oli todella suolaisia. Tainnut Foodin taso laskea, tai sitten kokilla ei ollut päivä parhaimmasta päästä.. Onneksi koko annoksen pelasti itse leipä, se on niin taivaallisen hyvää!

Elisa viihdekkin toimii kuin unelma. Ei ole pätkinyt ja nettikin liukuu sivulta toiselle niin nopeasti, tuntuu ihan epätodelliselta kun ehti tottua soneran hitauteen. Oli kyllä hyvä päätös hommata, vaikka alkuun oltiin todella epäluuloisia asian suhteen. Riski kannatti ottaa. 🙂

Nyt menen hakemaan typysen unilta, kun heräilee juuri. 🙂

Muistakaas käydä osallistumassa BabyStepsin arvontaan -> http://mbabysteps.blogspot.fi/2013/10/syysarvonta.html

2 vastausta artikkeliin “Vapaapäivä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s