Mummola-päivä

Tänään oli Marialla mummolapäivä, eli matka kävi Tikkakoskelle Nikon vanhempien luokse. Maria on aina ihan onnessaan, kun pääsee penkomaan lelulaatikkoa minkä anoppi on koonnut sinne ja joka kerta löytyy se vanha suosikkinalle, jolle ollaan ihan aaai. 🙂

Nämä mummolapäivät tarkoittaa neidille myös herkuttelua, jonka äiti yrittää estää niin pitkäksi aikaa kuin vain mahdollista. En edes kissaa ehtinyt ajattelemaan, kun Marialla olikin jo ville vallaton jäätelötikku kädessä ja toinen oli ihan makusäväreiden valloissa! Ollaan Nikon kanssa puhuttu Marian herkutteluista aikaisemmin ja ajateltiin, että herkut tulevat kuvioihin vasta sitten kun niistä ymmärtää oikeasti, mutta ehkä satunnainen herkuttelu sallitaan esim. mummolassa kun kotona ei tuollaisia sokeripommeja vielä anneta eikä tulla hetkeen antamaan. Teki Marian herkutteluhetki niin tytön kuin mummonkin onnelliseksi. 🙂

Yleensä myös kyläilyreissuilla on lahjoja odottamassa vino pino, tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Maria sai etukäteen jo synttärilahjan, aivan ylisöpön rummun! Neiti on perinyt isänsä musikaalisuuden, ja tuo rumpu.. Sanotaanko näin, että se ilme ja silmien säihkyntä viestitti selvästi miten mieluinen lelu oli! Oli niin onnellinen. Saman tien kun kapulat sai käteen, alkoi rytmikäs paukuttelu. Niko taputti jalkojaan ja Maria veti rumpukapuloiden kanssa perässä rummullaan. Pianistia tuosta tytöstä ei taida tulla, eihän?

Laitellaas vielä parit kuvat teille nähtäväksi. 🙂
Muistakaas kysely! Postausaiheita saa ehdottaakkin, jos ei kyselyssä ole mieluista 🙂

Äitin pieni surusilmä, kamera pitäisi aina saada leikkeihin 🙂
Tälläisen rummun sai synttärilahjaksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s