Selkäni on kuin vanhuksella

Niinkuin otsikkokin jo kertoo, meni selkäni jälleen poksahtamaan sunnuntaina. Olin Tikkakoskella tekemässä iltatallia ”pomoni” kanssa ja aloin nostelemaan erään tamman jalkoja putsatakseni kaviot. Yhtäkkiä tamma nykäsi jalkansa jotenkin hassusti jolloin kuului kamala ääni selästä ja samalla hetkellä tunto katosi lantiosta alaspäin. Korvissa soi ja silmissä sumeni. Olisi varmaan jalat lähtenyt alta, ellen olisi saanut otettua otetta hevosen lautasten kohdalta. Ilta meni särkylääkkeiden voimalla ja kipu oli ihan kamala! Aamulla sama jatkui, mutta oli levinnyt häntäluuhun ja oudosti tuntui vasemmalla puolella lantiossa.

Tipuin alkukesästä hevosen selästä (Gilda pieni monsteripony!) lantio edellä, ettei päähän kohdistuisi mitään. Silloin jo tuntui, ettei kaikki ole kunnossa koska en pystynyt kävelemään ja selkärankani sekä lantioluu oli niin kosketusarka. Lantio kuvattiin, mutta suurempaa sieltä ei löytynyt. Maanantaina kummiskin tuntui, että kipu levisi kuin jotain säröä seuraten.. Inhottavia hermopiikkejä kulkee vielä nytkin pitkin lantioseutua ja pahimmat tulevat lantionikamien alueelle sekä häntäluuhun. Kuten aiemmin lilyn puolella olevassa blogissa kerroin kattavammin, niin taisi selkä ottaa varmaan vähän itseensä, kun aloin tallihommia tekemään 1,5 viikon lomailun jälkeen.

Eilen illalla selkä tosin oli jo parempi, johtuneeko sitten siitä että kävin Killerillä ratsastamassa koemielessä erästä hevosta? En tiedä, sen näkee tänään meneekö mihin suuntaan vai meneekö mihinkään kunhan olen ahertanut Jahvetin kanssa pikku treeniä.

Ps. Nöpö on jo parempi, antibiootit tosin pitää tunkea vielä 4 päivän ajan väkisin suuhun kun pisti popsimislakon päälle. Haava on lähes arpeutunut sekä muutenkin siistin näköinen. Ei taida tarvita toista lääkärikäyntiä, kun noin hyvin alkanut paranemaan! Poika on muutenkin paljon virkeämpi, leikkii ja töhöttää kuin mikäkin pentu 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s