Äidin omaa aikaa

Vas. Oiva ja oik. Jahvetti

Tänään oli jälleen äidille omaa aikaa -päivä, mikä tarkoitti siis sitä että pääsin käymään Muuramessa ratsastamassa. Kyseessä on yksityistalli, jossa ratsastan pääsääntöisesti yhtä Suomenhevosruunaa.

Jahvetti oli tänään mitä kummallisemmalla tuulella, jo heti laitumelta haettaessa poika oli vastahakoinen reenailulle, taisi arvata ettei ole maastoilupäivä vaan täydellinen kouluvääntöä tukkaputkella-päivä. Ei muuta kuin kamat niskaan ja tarhaan ratsastelemaan. Kenttää tallilla ei vielä ole, joten tyydyn aina laitumella menoon taikka jommalla kummalla pienemmässä tarhassa. Jahvetti on tasoltaan ihan osaava, mutta pitkän liikutustauon takia on erittäin jäykkä sekä ei meinaa malttaa keskittyä mihinkään.
Tänään oli jotenkin erilainen päivä, sillä jätkällä oli jalat alla koko ajan ja kantoi itseään ihan mahdottoman upealla tavalla, vau! Saan kyllä olla niin ylpeä tuosta kulkupelistä, kun oppinut niin lyhyessä ajassa kaikkea uutta sekä vanhat asiat unholasta palautumassa mieliin. 🙂

Kotona Maria oli oma ittensä, seisoskeli tv-tasoa vasten ja hihitteli. Tosin itkuherkkä oli pitkästä aikaa, ettei vaan hampaita pukkaa, kun kuolaa vuotaa suusta kuin vettä putouksesta!

Maria 11,5 kk

Päikkäreiden jälkeen oli aivan eri tyttö taas, naureskeli paljon sekä viihtyi hyvin itsekseen. Innostuin taas kissoja kuvailemaan joten miksen sitten napsisi tuosta äidin pikku mallistakin pari kuvaa, niin pysytään kärryillä edes hieman siitä, miten paljon tyttö onkaan kasvanut melkein vuodessa!

Nöpö (03/2010)
Vili (06/2011)

Lumo (03/2011)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s