Tarkennusta kysymyksiin (video)

Viime postauksen kommenttiboksiin tuli kivasti kysymyksiä, joten tallilla yhtäkkiä vain päätin, että teen pienen selostus-postauksen videolle, missä kerron tarkemmin kaikkiin kommentoijien kysymyksiin. Helpompaa selittää, kuin kirjoittaa. 😉

Linkki videoon

Toivottavasti sain selitettyä selkeämmin vastaukset, joita kysyitte viime postauksessa ja jos tulee muitakin kysymyksiä mieleen, niin tiedätte mitä tehdä. 🙂

4 vastausta artikkeliin “Tarkennusta kysymyksiin (video)”

 1. Tää oli kiva 🙂 se onni on kyllä myyty melkein heti toisen kautta. Ei se mihinkään myyntitallille missään vaiheessa mennyt, suoraan osti perhe sen ja instassa paljon kuvia siitä hevosesta 🙂
  Keiltä valmentajilta oot saanut noin rajua tekstiä lämppäristä? Mulla tässä Jyväskylässä kolme lämpöistä ratsuna ja valmentajia ollut 11, kukaan ei todellakaan oo noin ajatellut. En tiedä yhtäkään oikeaa valmentajaa joka sorsisi, enemmän tuntuu olevan lasten päässä se ajatus ja sitä ei todella kannata uskoa. Sen kun pyytää vaan valmentajan 🙂 ei ne todellakaan hauku. Ja teille tekis tosi hyvää valmennus, raaka hevonen ja sulla ei taida olla kauheasti kokemusta, saisitte parhaan avun eteenpäin etenkin kun vissiin aika herkkä tuokin hevonen on kun pohkeelle herkästi jää tahmeaksi. Saisit isot ilot kun etenisitte hyvin, en määkään käy kuin kaks kertaa kuussa ja jo ne auttaa ihan hirveästi. Voin laittaa valmentajien nimiä jos haluat, tällä alueella niitä on paljon onneks, jokaiselle löytyy mieluisa.

  Tykkää

  1. Ai se saatiin myytyä, pomoni kanssa oli puhetta niihin aikoihin että menisi myyntitallille, mutta parempi se on että löytyi oma perhe. 🙂 moneltakin, mutta ne on tainneet olla näitä ei niin ammattimaisia ihmisiä, eipä tuon väliä. Jokaisella oikeus mielipiteeseensä ja noista en pahastu 🙂 tahmeita pohkeelle ja etenkin testaavia on ollut ennenkin ja yleensä rutiinilla sekä oikeanlaisilla tehtävillä helpottanut, mutta ei valmentajasta haittaakaan ole missään tilanteessa. Meillä kun ei ole suoraan tavoitteita, niin en ole saanut aikaiseksi edes miettiä moisia. 😁 jos ei ole vaivaa, niin nakkaa vaikka sähköpostiin niin tuumailen asiaa tässä kunhan kerkeän. 👍

   Tykkää

 2. Käytkö muissa töissä tai opiskeletko kun eikös tytöt oo päiväkodissa ainakin jossain postauksessa sanoit? Nyt kun hevosia vaan kaks ja työt sen kannalta ohi ja muuttui vain harrastukseksi, jos et oo töissä tai opiskele niin onko sulla jotain suunnitelmia mitä aiot alkaa tehdä? 🙂 onko sun mies vielä reissutyössä? Miten teidän talo etenee, joko remontit valmiita?

  Tykkää

  1. Valmistuin tuossa jokin aika sitten ja hetken tein muita töitä lisäksi, mutta meni liian hankalaksi. Tytöt eniten siinä touhussa kärsivät, kun tulin kotiin niin en ehtinyt kuin käydä nopeasti tekemässä ruoan, syödä ja lähteä tallille , mikä näkyi sitten tyttöjen käytöksessä eikä silloinkaan enää ollut kuin muori ja Petu hoidettavina. Opiskelemaan näillä näkymin en enää lähde, johan kaksi tutkintoa on taskussa, joista toisella pääsee oikeastaan mihin vain yhdistettynä aikaisempaan työkokemukseen, joten sen puolesta ei ole ongelmaa, kunhan keksisi mitä sitä haluaisi tehdä.
   Mies edelleen samassa työpaikassa, mutta ne reissuhommat oli lähinnä ensimmäisen kuukauden, mutta nyt käy pääasiallisesti kerran viikossa Helsingissä toimistolla ja muuten tekee kotitoimistolla. On tähän mahtunut Norjan matkaa, parin päivän reissuja ja muuta ”mukavaa”, mutta onneksi on vakiintunut päivät, poikkeuksia toki on. 🙂
   Sanotaanko näin, ettei tämä remontointi koskaan lopu.. 😀 Isoimmat on tehty ja nyt hohhaillaan ja koitetaan (ollut 2 vuotta työn alla) hoitaa sähkövedot kuntoon, kun ilman niitä ei pahemmin pintojakaan laitella. Aikaansaamaton retale tuo mies osaa välillä olla. 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s