Kiitollinen

Tässä reilun 4 vuoden aikana mitä oon noita tallivuoroja tehnyt, oon niin kiitollinen. Kiitollinen siitä kokemuksen määrästä, tietotaidon lisääntymisestä ym. Melkein voisi sanoa, että oon jo haka jännevaivojen hoidossa ja sormi ei mene suuhun. Tästä kaikesta täytyy kiittää mahtavaa pomoani, hän on kultaakin kalliimpi, josta on tullut mulle erittäin läheinen ihminen tässä vuosien saatossa. Tilanteet kummiskin muuttuu itse kullakin ja se on elämää. Pomoni on kiinni muissa projekteissa, mitkä on hänen leipätyönsä ja nyt kun asioista voi puhua jo julkisesti, niin voin asiasta täälläkin sanoa. Petterin liikutuskuviot muuttuu siten, että Petu tulee mulle ylläpitoon! Mä olen niin äärettömän kiitollinen mun pomolle ja tämä vetää nöyräksi, kun joku luottaa niin paljon mun taitoihin ja tapoihin hoitaa hevosia ja tallia. Petun kanssa jäädään tuolle nykyiselle tallille ainakin toistaiseksi ja tämä tarkoittaa että hoidan kaksi hevosta ja niiden tarpeet joka päivä, eli teen yksin tuolla nyt ne hommat, mitkä pomoni kanssa ollaan jaettu puoliksi. Huh, tulee hektiset ajat, mutta olen niin onnellinen. ❤️

FullSizeRender
Punaisen paholaisen kanssa treenit jatkuu nousujohteisesti, tämä on mahtavaa!

Ylläpito alkaa virallisesti 1.6.2017 ja jatkuu näillä näkymin nyt syksyyn. Jatko selviää syksyllä, miten edetään mutta onhan tämä ihan huisia! Tämän olen tiennyt jo parisen kuukautta ja postaus tiedon tullessa sekä mun myönteisen päätöksen myötä kirjoitettu valmiiksi silloin, mutta nyt kun kaikki on virallista niin voin tämän postauksen julkistaa.

IMG_3171

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s