Sinne meni

Mies jonka erikoisalaa on henkisen raivohullun ja terroristien taltuttaminen. Eilinen oli helppo päivä, ellei lasketa mukaan eräillä syntymäpäiväjuhlilla Marian saamaa hepulia ja he*vetinmoista selkäsärkyä, mikä tosin jatkunut taas liian kauan joten huomenna soittoa lääkäriin, kun ei fysioterapian jumpat enää auta kiputiloihin..

Tätä jatkuu alustavien tietojen mukaan kuukauden, mutta mehän ollaan Nikon kanssa totuttu näihin viikonloppusuhteisiin, kun ensimmäinen yhteisen taipaleen puolivuotinen meni Nikon ollessa intissä – nyt tosin helpottaa, kun voi skypettää jne, joten tytöille tulee olemaan helpompaa isästä erossa olo.

img_2141
Sielunhoitajista parhain – 2,5 tunnin päikkäreiden jälkeen molemmat oltiin enemmän ja vähemmän jumissa 😀

Mutta pakko myöntää – vaikka tuo selkä on sökönä, jonka vuoksi talleilla suoritettava sielunhoito jää vähiin lähinnä Ressun osalta (töihin vasta perjantaina), niin saanpahan sairaslomailla rentoutumisen maailman mestarin kanssa. Mässätään täällä Nöpön kanssa päivisin kuin viimeistä päivää tyttöjen ollessa hoidossa ja illalla kun ovat menneet nukkumaan ja saan katsoa Netflixistä juuri sitä, mitä itse haluan. Ja nettishoppailu, miten ihanaa onkaan bongailla itselle aikaista joululahjaa. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s