Ruma seinä piiloon

Alkuperäinen julkaistu 9.2.2016

Kun käytiin ensimmäisen kerran katsomassa tätä meidän taloa, olin ihastunut. Paljon oli alkuperäisiä juttuja jätetty ja jotain oli laitettu uusiksi joskus 70-90 -luvuilla. Keittiö on laitettu 2005 totaalisesti kuntoon, paitsi ikkunoiden osalta. Ainoat asiat mitkä suoraan ärsyttivät, oli makuuhuoneet. Pienemmässä makkarissa hallitsi punainen väri ja väkkäräkuviot. Isompi makkari oli ovelta katsottuna hillitty harmaa, mutta huoneeseen kun sisälle meni ja katsoi uudelleen niin näky oli kauhea. Ajateltiin ääneen Nikon kanssa, että jos tämä ostetaan niin nuo ”värit” lähtevät heti! 😀

Tässä on lähtökohta

Tämä projekti on päässyt hieman seisahtamaan, kun loppumetreillä (viikko ennen synnytystä) sain maalattua tuon violetin alkovin sekä pinkin hormin seinän valkoiseksi. Mia sitten syntyi niinkuin olin ennustellutkin, joten homma jäi kesken. Eilen sain sitten jonkin kumman virtapiikin ja päätin ottaa pensselin käteen ja maalata homma loppuun. Ihan selkeä muutos, tosin parempaan suuntaan tuli.

Tältä näyttää nyt

Pahoittelen ”pientä” projektia nimeltään lajittele pyykit.. Järjestys hakee paikkaansa vielä ja huoneita ollaan tyttöjen kanssa vaihtamasa päikseen. Pitäisi vielä tuon alkovin katto maalata loppuun, mutta ei se niin justiinsa ole, kun ei niin selkeästi näy tuolta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: