Ensimmäiset hampaat

Alkuperäinen julkaistu 28.1.2016

Ensin tuli postilaatikkoon Marialle kutsu hammaslääkäriin, kun 3-vuotis tarkastuksen yhteydessä ei likka antanut hammaslääkärin tulla lähellekkään itseään ja Mia huutanut kuin raivopää pitkin päivää. Ajateltiin, että Marian yökkötauti nyt sitten olisikin tarttunut mutta ei onneksi koputtaa puuta. Mia heräsi päikkäreiltä kauheaan huutamiseen, ja ihmeteltiin että mikä sen nyt niin herätti kun Mariakin oli hissuksiin sohvalla katsomassa elokuvaa ja Vili-kissakin oli mailla halmeilla menossa.

Mia rauhoittui syliin, mutta ruoka ei maistunut mitenkään päin. Oikeastaan pariin päivään Mia ei ole kunnolla syönyt, jonka vuoksi epäiltiin pöpötartuntaakin. Niko otti Mian toimistoon hetkeksi kun ei ruokakaan maistunut, ja sitten taas – kauheaa kipuhuutoa jolloin Niko huomasi että alaikenistä pilkottaa kahden hampaan kruunut. Kun pahin itku oli helpottanut, niin kivun helpottamiseksi pari milliä panadolia ja kyllä siellä vaan hampaat on.

img_0280

Neiti 6,5 kuukautta on jaksanut pantata aika huolella. Nopeammin ne hampaat kummiskin tuli kuin Marialla, joka teki omiaan yli puoli vuotta järkyttävän kuolaamisen kanssa.

img_0294
Jos ne unetkin maistuisi nyt hetken aikaa paremmin omassa sängyssä. Viimeiset pari kuukautta on mennyt niinkuin kuvasta näkyy. Mia ja Nöpö kilpailemassa äitin mahan päältä löytyvästä nukkumapaikasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s