Humputtelupäivä

Laiskotti, ei vain millään jaksanut vääntää kentällä sen ollessa erittäin huonossa kunnossa. Lähdettiin sitten pyörimään hetkeksi pellolle, vähän katselmuksia tekemään ja kuulostelemaan miten pahat pörinät Ressu saa aikaiseksi. Kunhan käveltiin ja nautittiin auringonpaisteesta ja lämmöstä.
Käytiin me vähän myös maastoilemassakin, kun ei malttanut pellolla kahlata tuulen ollessa niin kova. Tehtiin käynnissä ylämäkitreeniä pariin otteeseen ja lopeteltiin siihen. Mikin jälkeiset möröt saa kyytiä pikkuhiljaa. Huomenna olisi tarkoitus ihan kunnon maastolenkki käydä tekemässä, nollaaminen tekee meille molemmille ihan hyvää. 🙂

Lopuksi vähän hierontaa kumisuan avulla ja herkkupyllylle venytyksiä kuivan leivän avulla. Tälläinen hoitopainotteinen päivä, ei sen aina tarvitse niin vakavaa olla. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s