Alla vaahterapuun

Onni on omassa pihassa kolme vaahteraa. Syksy värjää normaalisti suhteellisen tylsän puun suureksi värejä pihaan tuovaksi massiiviseksi puuksi joka myös pudottaa kolmevuotiaalle samalla mieluista tekemistä – saattaahan ne myös lievästi äidinkin villiinnyttää. 😉
Vähän extempore-meiningillä mentiin kuvailemaan Marian kanssa pihalle, vaikka todella kylmä tuuli meitä häiritsi aivan liikaa, mutta eihän se meidän menoa haitannut. Maria rakastaa heitellä ruohoa, lehtiä ja kaikkea muutakin, joten ei paljoa tarvinnut houkutella ja hymykin tulee ihan luonnostaan. ♥

Jos vielä vaikka kelit lämpiäisi edes vähän, niin voisi koittaa ottaa 3-vuotiskuvat ulkona. Tuota lääniä kun on, niin tilasta ei ainakaan ole pulaa eikä Marian tarvitse jännittää. 🙂

4 vastausta artikkeliin “Alla vaahterapuun”

  1. Miksi Marialle ei näissä kahdessa edellisessä postauksessa ole pipoa ollenkaan? 😦

    Mutta ihania kuvia! Vaahtera on mielettömän ihana puu syksyllä. Kunnes lehdet on ihan ruskeita ja sotkenut joka paikan 😀 juuri tähän aikaan ihana, meilläkin lapset tykkää vaahteranlehdistä ja niistä myös kiva askarrella ja maalata niiden avulla syksyisiä kuvia etenkin kun saavat itse etsiä lehdet niin hupi on vielä isompi! 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s