Projekti – Eteiset ennen ja jälkeen

Vanha sisäänkäynti sai uuden ilmeen, kun vanha väri oli liian tumma ja tilaa pienentävä. Remontti oli alunperinkin tarkoitus tehdä ennen ristiäisiä, joten aavistuksen hoppu meinasi tulla. 😀
Mutta tässä olisi, eteisten ennen ja jälkeen kuvat. 🙂
Ennen
Keittiöstä kuvattuna
Isommasta eteisestä kuvattuna valon kanssa
 Jälkeen
Patterin ja oven seinusta jätettiin omilleen, kun toimii sopivana tehosteena. 🙂

Myös isompi eteinen ja nykyään pääeteisenä toimiva tila oli ennestään todella tumma, eikä Nikon toimiston ovessa ollut kauhealla kuviolla oleva kalvo lasissa yhtään ainakaan valoa tuonut tilaan lisää, joten kalvo revittiin pois kokonaan.

Ennen

Jälkeen


Kyllä nuo tilat on paljon valoisempia nyt, etenkin jos valoja ei ole päällä. Pimeimpiä kohtia koko talossa, joten vaaleat seinät tekee ihmeitä. Nyt on hyvä keskittyä sisustamiseen, aika loppuu kohta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: