Kiirettä pitää!

Alunperin tämä postaus piti kirjoittaa jo viime viikolla, mutta tunnetusti vauva-arki on hektistä ja siihen kun lisätään tuo meidän Marsa, niin aika on erittäin rajallista kaikelle omalle mukavalle etenkin kun illat tyttöjen mentyä nukkumaan haluan pyhittää Nikolle. 🙂 Ja päivästä loppuu aina tunnit kesken – heräät aamulla 8 aikoihin ja hetken päästä on vierähtänyt 12 tuntia jonnekkin. 😀

Ösin itketään ja roikutaan rinnalla ja päivällä ollaan niin väsyneitä! 🙂 2.8.2015

Mulla jatkui koulukin viime keskiviikkona, kesälomat on nyt lusittu (mitkä kesälomat :D) ja paluu arkeen koitti. Tosin joudun todella paljon rukkaamaan kursseja, kun täysimetyksellä en paljoa voi koulun penkillä istuskella. Mipalla tuota syömähalukkuutta riittää joten en ehdi pumppaamaan varastoon, eikä sitä kyllä tunnu riittävän varastoitavaksi asti. Onneksi sain kielet vaihdettua verkko-opinnoiksi, eli viikoista vapautui noin 8 tuntia kotiaikaa koululla olon sijaan. Etenkin nyt, kun Mipan vatsavaivat on muuttuneet todella rajuiksi, jonka vuoksi kukaan ei nuku – paitsi unikeko Maria.
Kiirettä on lisännyt myös lauantaina olevat ristiäiset ja eteisen pintaremontti (tulossa oma postaus) joten ylimääräistä aikaa ei tunnu löytyvän mihinkään!

9.8.2015

Eli kyllä täällä ollaan, silmät ristissä ja ylistressaantuneina ettei tosikaan. Ihme kyllä tukka on vielä pysynyt päässä, vaikka Mipa on keksinyt äidin hiukset ja sen, miten hauska niitä on repiä. 😉
Koitan huomenna viimeistään saada remppa-postauksen valmiiksi (kunhan saisi maalattua loppuun), mutta viimeistään loppuviikosta kuuluu taas. 🙂 Toiveitakin saa laittaa. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s