Sneak peak

Lupailin pientä kuvapostauksen tynkää meidän talolta, joten tässä tulee. Kuvat pääsääntöisesti ulkoa, kun sisällä oli vielä jonkin verran vanhan asukkaan tavaroita, joten en viitsinyt kauheasti siellä räpsiä. Kyllä sisäkuvia tulee, malttia vain 😉

Oman tontin reunalla, pihatie 🙂

Terassia ei tehdä kiinteänä vielä, vaan tehdään väliaikaisratkaisu sekä ostetaan paviljonki talon päätyyn, kun salaojat joudutaan kaivamaan parin vuoden sisällä, samoiten kissatarhan kanssa ei pidetä kiirettä. 🙂

Tontin vasemmasta takanurkasta, eli kyllä tuolla on tilaa muksujen juosta!

Ulkomaalaus on aika järkky, väri tulee vaihtumaan ja laudoitusten kunto tarkistetaan sitten kun aletaan julkisivua remppaamaan. Meillähän siis vaihtuu ikkunat, olohuoneen sekä ruokasalin sähköt menee uusiksi ja samalla sitten pintaremonttia, muta niiden kanssa ei pidetä kiirettä. 🙂

Oikea seinusta, mihin tulossa kissatarha

Eteinen menee pintaremonttiin, kellertävän ruskea maali vaihtuu vaaleaan, valoa tuovaan väriin ja puupaneeli saa jäädä 🙂 Sekä tuo alue keittiön ja eteisen välillä menettää sinivihreän värinsä ja vaihtuu myöskin vaaleaan. 🙂

Nikon toimiston ovelta – eteiskäytävä, oikealla olohuone ja suoraan perällä keittiö 🙂

Monet ovat kauhistelleet tuota työn määrää, mutta ei voi odottaa muuta kun puhutaan rintamamiestaloista, joissa kattoparrujen seassa voi olla myös ratakiskoa. 😉 Ja onpahan tekemistä, koko ajan jotain saa tehdä, ei tule tylsää! Anoppi kauhisteli pihan suurta työllistämistä, mutta kyllähän siirä isotöisen saa jos niin haluaa, eikös? 😉

Miltä näyttää, lähtisittekö tälläisen projektin kimppuun viimeisillään raskaana ollessanne? 🙂

2 vastausta artikkeliin “Sneak peak”

  1. Kivalta näyttää, onnea uudesta kodista! 🙂 mukavaa, kun pääsee laittamaan ihan omannäköiseksi. Meilläkin anoppi on kova hirvittelemään asioita ja maalailemaan kaikenmaailman uhkakuvia, ne menee mulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos 😉

    Tykkää

  2. Kiitos! 🙂 Niinpä, koko elämän asunut toisten sanelujen varassa ja nyt kun saa itse päättää kaikesta, niin kyllä sitä osaa arvostaa! 🙂 Se on jännä, miten nuo anopit jaksaa! 😀 Tänäänkin anoppi päivitteli naapureillensa, miten on niin kamalasti tekemistä sisällä jne vaikka ei sisällä edes ole juuri mitään laittamista. Kaikkeen tottuu, ja ei tarvitse kylään tulla jos niin kauhistuttaa – korvasta sisään ja toisesta ulos moiset höpötykset. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s