Täällä ollaan

Hiljaisuus on vallannut jälleen blogin, mutta ymmärtäneehän sen kun on koulu, vauhdikas taapero ja järkyttävä stressi johon lisätään sitten vielä joka öinen unettomuus.. Onneksi on ensi viikon torstaina neuvola, josko osaisivat antaa vinkkiä tähän miten saada unta kun hormonit herättelee automaattisesti 2 tunnin välein. Kyllä, kroppa tunnetusti valmistelee mua vauvan tuloon, mutta ei se näin voimakasta Mariaa odottaessa ollut – vai oliko?
Olen vain onnellinen siinä mielessä, ettei tarvitse vapaapäivinä erikseen ottaa päiväunia, kun on silti pirteä vaikka öisin olisikin heräillyt ja nukahtamiseen menee joka kerta puolesta tunnista aina sinne 3 tuntiin. Eikä sintin yölliset möyhinnät auta asiaa lainkaan, hän on harvinaisen yöaktiivinen ollut verrattuna isosiskoonsa joka jo näillä viikoilla kohdussa uiskennellessaan oli hiljaa yöt ja antoi mun nukkua, tosin vain aina sen verran mitä selkäkivuiltani pystyin nukkumaan.

Lainattu

Kyllä tämä tästä, vielä 7 viikkoa ja 6 päivää jäljellä että saavutetaan rv40. Toisaalta, ei haittaisi lainkaan, vaikka syntyisikin viikkoa aikasemmin. 😉 Ja onneksi viikonloppuisin saa nukkua aamulla pitkään!

2 vastausta artikkeliin “Täällä ollaan”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s