Operaatio omaan sänkyyn

Mariahan koitettiin opettaa omaan sänkyyn jo aikaisemmin, siinä kummiskaan onnistumatta. Jostain syystä juuri ennen kuin oltaisiin voitu sanoa, että onnistuttiin missiossa tuli takapakkia ja itkun takia Maria oksensi sängyssä, jonka jälkeen alkoi omaa sänkyään pelkäämään. Silloin ei ollut mahdollista ottaa tytön sänkyä meidän huoneeseen, joten nähtiin parhaaksi antaa tilanteen rauhoittua.
Aikasemmasta kokeilusta voi lukea täältä ja täältä

Nyt kun ollaan tässä nykyisessä asuttu noin puoli vuotta, on Maria meidän huoneessa nukkunut omassa sängyssä, ajatuksena että tyttö ymmärtäisi ettei oma sänky ole paha paikka ja aina voi kömpiä meidän väliin jos näkee vaikka pahaa unta tai tulee muuten vain ikävä. Yöt on tällä järjestelyllä sujuneet ihan hyvin, monena yönä ollaan löydetty likka aamuyöstä meidän välistä nukkumasta mutta on myös niitä aamuja ollut, jolloin ollaan jokainen herätty omilta paikoiltamme – Maria omasta sängystä ja me Nikon kanssa omasta.

Kuivaharjoiteltiin Marian omasta tahdosta jo alkuillasta. 🙂 27.3.2015

Päiväkodissa tyttö nukkuu omassa sängyssä ja päikkäriaikaan ottaa unikaverit mukaan ja kömpii peiton alle. Päätettiin, että nyt riittää ja siirrettiin taaperosänky omaan huoneeseen ja asennettiin vihdoinkin pimennysverho, jotta olisi mahdollisimman pimeä huone kun laitetaan nukkumaan. Eipähän pitäisi autojen ja muiden härveleiden valot häiritä. 🙂 Samalla järjesteltiin Marian huone uusiksi, jotta olisi avarampi ja suora näköyhteys ovelle. Saa nähdä, miten yöt lähtevät sujumaan. Onneksi nyt on kummiskin viikonloppu, joten ei haittaa vaikka ensimmäinen yö menisi reisille. Jos tästä järjestelystä ole muuta hyötyä, niin ainakin luulisi nukkuvan päikkärit kotona paremmalla menestyksellä. 😉

7 vastausta artikkeliin “Operaatio omaan sänkyyn”

 1. Onpas kiva kun olet postannut niin tiuhaan 🙂 kommentointi vaan jää kun on tuo robotti päällä, puhelimella rasittavaa sitä tiirata.

  Vieläkö heppailet jotenkin?

  Sellainen postaus olisi hauska missä vertaat kuvien ja sanojen kautta raskauksia. Esim siis tietty raskausviikko miten ollut Marian aikaan ja miten nyt. Mahan kokoa verrata jne 🙂

  Tykkää

 2. Olen koittanut aina iltaisin kirjoitella edes luonnoksiin vähän postauksia, että voi niitä sitten laittaa tulemaan hiljaisempina päivinä 🙂 Nyt robotti on poissa käytöstä, yhdessä vaiheessa tuli kaikenmaailman roskapostia, niin unohdin sitten ottaa pois. 😀

  Heppailut on jäänyt, kun maha kasvaa niin hurjaa vauhtia ja ei ole yksinkertaisesti aikaa.. Tosin pääsiäisenä käyn pari tallivuoroa tekemässä, mutta muuten on jäänyt. Synnytyksen jälkeen sitten. 🙂

  Kiitos postausideasta, tuon voisi toteuttaa pikimiten! 🙂

  Tykkää

 3. Tänään nukahti jo yötä vasten omaan sänkyyn, mutta heräsi kesken kaiken jolloin pääsi meidän viereen, 🙂 Eilen jo nukahti, kunnes yläkerran naapurit päättivät ruveta hakkaamaan tauluille nauloja seiniin klo 22:n jälkeen, joten nukkui meidän välissä. 🙂
  Samalla, jossa kävin alkuvuodesta tekemässä vuoroja, sama pomo joka ollut alusta saakka kuvioissa enemmän ja vähemmän. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: