Ei saa sanoa!

Ja niin tekisi mieli hehkuttaa ja hihkua! 
Onneksi blogin muodonmuutos on edistymässä hyvin. Some-nappulat saavat uuden ilmeen, ainakin yksi banneri on jo valmis ja toista suunnittelen mielessäni varalle. Mieli vaihtuu koko ajan, joten en saa mitään mielekästä päähän. Myös tausta mietityttää, haluanko värillisen vai läpinäkyvän.
Tänään menen käymään valintakokeissa, mikä kanssa on stressannut ja aiheuttanut blogin puolelle hitaanpuoleista postaustahtia. Kun on monta asiaa mielessä, tuntuu ettei mistään yksittäisestä jutusta meinaa saada kiinni. 
Olenkin miettinyt, olisiko kotipostaus tässä välissä hyvä? Se olisi helppo toteuttaa, kun ajatus harhailee jossain aivan muualla kun tekstien miettimisessä, ja postaus kummiskin tehdään huone kerrallaan. Mistä alotettaisiin? 🙂
Vielä muutama viikko täytyy odottaa, jotta saadaan huokaista. Pelonsekaiset tunteet valtaa koko ajan ja onkin ollut työ pitää verenpaineet alhaalla. 
Joten nyt  postaustoiveita kehiin!

1 vastaus artikkeliin “Ei saa sanoa!”

  1. Miksi kerrot vähän mutta et yhtään mihin asia liittyy? Oli asia mikä tahansa niin on vähän hölmöä kertoa että jotakin tapahtuu mutta ei voi edes sanoa että onko se työasioita vai mitä. Siispä kysynkin että koskeeko tulevat asiat perhettä vai työtä vai mitä?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s