Note to self

Taas päästään päivittämään muistilistaa. Tämä on tarkoitettu humoristisella säväyksellä luettavaksi, ei tosikoille! 😀

Jos on hiljaista – etsi Maria. Hiljaisuus on aina ollut huono juttu, ellei sitten tiedetä likan olevan nukkumassa.
Käy tarkistamassa pakastimen tila joka toinen minuutti. Maria nimittäin oppi mummolassa avaamaan pakastimen oven koska sieltä saa aina käydessään jäätelöä tai muuta herkkua. Kotona pakastimesta löytyy vain paha mieli, mutta aina siinä toivossa ovea availee jos sieltä sitten vaikka löytyisikin jotain.
Älä luota, että kaikki on kunnossa jos näet 250ml shampoopullon lattialla – voit vain tuskaisen itkun säestyksellä yrittää pestä sitä shampoota lattiasta irti, saaden silti vain luistinradan sängyn viereen. Tulee kohta kalliiksi shampoon ostelut!
Jos kuulee hysteeristä, yli-iloista naurua, juokse kauhistuneena paikalle! Se saattaa olla Marialle hauskaa mutta yleensä siitä saa kärsiä äiti tavalla tai toisella.
Kuulet hiekan rapinaa, mene tarkistamaan että siellä laatikolla varmasti on kissa.. Vaikka uusi hiekka onkin antibakteerinen, et halua että penska syö sitä hyvän tuoksun takia etkä kyllä halua löytää sitä sängystäkään.
Säihkysilmällä kasvaa tuolla hiusten alla pirun sarvet.. 😀 23.07.2014

Maria on aina niin ihana kun ollaan kahdestaan. Mutta se tarkoittaa yleensä sitä, ettet voi lämmittää pikkuselle edes ruokaa ilman, että jotain tuhmuuksia on tehty. Nytkin pystyn kirjoittamaan tämän vain siksi, että Niko tuli juuri toimistolta. Muuten tämän muutaman kymmenen minuutin tekstin kirjoittamiseen olisi pahimmillaan voinut mennä jopa pari tuntia.. 😀

2 vastausta artikkeliin “Note to self”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s