Voi väsymys

Lähdin eilen illalla kuskaamaan kaveria sairaalaan ja siellä olin henkisenä tukena siihen saakka, että saatiin tietää pääseekö yöksi kotiin vai jääkö sinne. Puoli 10 oltiin sairaalalla ja kotona olin puoli 3 yöllä. Lumo valvotti sitten siihen kaiken päälle jonkun tunnin, oli mennyt pikkujätkällä pasmat sekasin kun mama tuli yöllä vasta kotiin. Aamulla Maria tuli herättelemään jo heti 9 kun oli heränyt ja eihän siinä parin tunnin huonoilla unilla millään jaksanut herätä. Onneksi sain nukkua pari tuntia pidempään joka tapauksessa.

Lumollakin on joku ihmeen läheisriippuvuus iskenyt. Niko lähti äsken käymään vielä kaupassa ja Lumo sitten rupesi heti oven kiinni lyömisen jälkeen maukumaan hätäisesti. Tätä ei ole tehnyt koskaan ennen, vaan on nyt ihan lähipäivinä alkanut. Ei voi nukkua yksin, sohvalla pitää päästä ihan ihoon saakka kiinni. Mihin meidän pieni yksinäinen karvapallero on kadonnut? Lumo ei nimittäin koskaan ole ollut ihmisestä niin riippuvainen, että tulisi syliin saakka nukkumaan. Pentuna nukkui aina samalla tyynyllä, mutta ikää tullessa lisää sekin väheni ja jossain vaiheessa lakkasi nukkumasta sängyssä. Nykyään Lumo on aina siellä, missä mekin ollaan.

Täytyisi seuraavaksi siivoilla ulkoista kovalevyäkin. Laitella Marian kuvat talteen ja järjestellä muutenkin vähän paremmin. Se on niin loputon työ, etenkin kun kuvia jo koneella on yli 1000 ja kovolla niitä on ihan liikaa.. Ja kaikki on miten sattuu, ilman mitään järjestystä joten hullujen hommaksi tämä muuttuu. Onneksi on jäätelöä kannustimena. 😉

Sitten tarvitsisin teiltä lukijoilta vähän apua.
Tein tuonne oikeaan yläkulmaan kyselyä, että mikä aihepiiri teitä kiinnostaa tai mitä niistä yleensä tykkäät lukea. Ajatus siihen tuli, kun tutkailin mun tilastoja ja siellä on vähän sekavasti kaikkea mahdollista, niin nyt annan areenan teille:

Mistä haluatte kirjoituksia? Onko toiveita, kysymyksiä? Kaikki mahdolliset ajatuksen tyngät voitte lätkäistä tuonne kommenttiboksiin, niin saan tehtyä juuri teitä kiinnostavia juttuja. 🙂
Mitä enemmän heitätte ideoita, sitä monipuolisempia tekstejä tulee kuvahaasteiden lisäksi. 🙂

2 vastausta artikkeliin “Voi väsymys”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s