Sisustuskuumetta!

Koska mulla ei ole rahaa eikä kyllä suunnitelmaa seuraavalle tatuoinnille, ei tarpeeksi rahaa hevosen ostoon enkä kyllä vielä olisikaan edes henkisellä tasolla valmis siihen, niin koitetaan purkaa tämä ärsyttävä turhamaisuus sitten vaikka sisustamiseen.

Aloitellaan verhoista. Toisinsanoen, mulla ei ole verhoja. 😀 Olkkarissa on vaaleat tylsät, mitkä oli meillä kotona -90 luvulla joka kesä. Makkarin verhoihin oon ihan tyytyväinen (onneksi äitillä oli joissain asioissa hyvä maku), Marian huoneeseen pitäisi kiinnittää ne lastenhuoneen verhot mitkä ostin IKEAsta.
Mutta keittiössä ei ole mitään! Oon etsinyt kuumeisesti joka paikasta vihreitä keittiöön sopivia verhoja. Lähinnä kappaa ja yhtä sivuverhoa. Meidän keittiö on niin jännän mallinen ja ikkunat tyhmähkösti asetettu, etten enää tiedä mitä ajatella. 😀

Mutta mä oon itse niin hemmetin tarkka väreistä, mitä kotiimme haluan joten sävyerot vihreän sisällä voi olla mulle niinkin iso asia, ettei ole tosikaan! Ja vaikka kuinka oon esimerkiksi netistä katsonut vihreitä verhoja, on ne aina printillisiä tai väärän sävyisiä. Huoh! En enään tiedä, mitä tehdä. Kaveri huikkasi, että Kodin1:stä voisi löytyä, mutta en tiedä.. Tuntuu ettei niitä oikeita löydy muutakuin mittatilauksena ja ja..

Olohuoneeseen löysinkin jo kivan näköiset verhot, mutta ne saa nyt odottaa kun mulla menee tässä kuussa Oriflamen tilaukseen rahaa sekä pitää ostaa ratsastuskamoja.
Tekisi mieli raottaa meidän keittiön tämän hetkistä sisustusta, niin te lukijat voisitte ehkä mua jeesata.. Mutta kattoo nyt uskallanko. 😀

Mutta nyt lähden hipsimään pikkuhiljaa päivätallin tekoon (samalla napsin kuvat toivepostausta varten!). Jos teillä on jotain vinkkejä tai ehdotuksia, mistä löytyisi vihreitä kappa-mallisia verhoja, laittakaa vaikka osoitelinkkejä. Tää on yhtä tuskaa, kuin hääpuvun etsiminen selkävammaiselle, viimeisillään paksuna olevalle minälle sillon 1,5 vuotta sitten… 😀

2 vastausta artikkeliin “Sisustuskuumetta!”

  1. Hahaa arvaa kuule minä myös etsin vihreitä verhoja 😀 olohuoneen ajattelin laittaa uusiksi ja ekaa kertaa haluan värejä. Ei vaan löydy juuri sitä oikeaa väriä 😀
    Koska tuo tallipostaus tulee? 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s