Vihaan kevät-talvea..

Koska on niin järkyttävät pääkallokelit! Eilen olin tekemässä iltatallia ja hakemassa Gildaa sisälle, niin naamalleni pari kertaa meinasin lentää ja Marin kanssa kun on aina järkyttävä vauhti päällä, oli soppa valmis.. Jos hevosten käsittelytaito olisi huono, eilinen Mari the Kuningattaren haku olisi mennyt niin, että olisin roikkunut narussa samalla kun lady vetää mua luistinradalla.. 😀 Onneksi Gilda on oppinut nätisti kävelemisen, ennen se on ollut sellaista kokeilua että kuka vie ja ketä.. Mari varmaan pysyy ikuisesti neiti kuningattarena, jolle ei kelpaa mikään. 🙂

Tänään päivätallissa sitten sentään näki tien ja ne pahimmat liukkaat kohdat, mutta eipä se heinien tarhoihin vienti mitään mukavaa ollut. Ilman kottareita olisin ollut sen järkyttävän heinämäärän kanssa niissä lukuisissa vesilätäköissä, mitkä peitti jäistä pihaa.

Jäätä, jäätä ja jäätä. Joka paikassa jäätä!

Hauskintahan näissä keleissä on se, että mun tallivarustus ainakaan noin kenkäpuolella ei ole ihan kelien suurin ystävä.

Saappaista ei ainakaan olisi mitään hyötyä, kun on niin rispaantuneet mutta ajaa onneksi vielä kesään saakka asiansa ratsastaessa. Voisin kyllä tosissani harkita sellaisia nastapohjallisia tallikenkiin? Olo olisi kuin vanhuksella, mutta mielummin napsuttelen nastoilla kuin katkon jalkani hakiessani hevosia pimeällä sisälle. Vai mitä mieltä olette? 
Uljaat ja hyvin palvelleet converset nykyään pääsääntöisesti tallikäytössä. Ei ihan liukkaiden kelien paras mahdollinen kenkävalinta? 😀
Mutta mitäs teidän tiistai päiväänne kuuluu? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s