Väistöjä ja onnistumisen tunteita!

Mullahan on siis ollut aina suht vino istunta, eikä tuo raskaus ja sen tuomat selän hajoamiset ole koskaan sitä ainakaan parantanut ja siihen päälle vuokrapulla, joka ei anna mitään ilmaiseksi. Eli jos et tiedä mitä pyydät tai pyydät epäselkeästi, ei Topi sitä sulle silloin anna. Nyt kun tuo oma istunta on vissiin alkanut suoristumaan jonkin verran, pystyn myös pyytämään Topilta enemmän.

Tänään ajattelin jatkaa samoilla jutuilla, mitä viime viikollakin. Nopeampaa reagointia pohkeeseen, joustavuutta ja taipuisuutta. Ja ne kulmat.. Topi mielellään kaahaa ne pyöreiksi eikä keskity kunnolla, joten niistäkin kulkua ollaan harjoiteltu, ihan jokaisessa askellajissa. Tähän ”perus” treeniin lisättiin tänään myös väistöt! Ympyrällä, suoralla, käynnissä ja ravissa. Laukassa melkein tuli jotain väistöntapaista, mutta taisin itse olla jotenkin mutkalla, joten sitä en tähän hommaan laske lainkaan. 🙂

Ensin Topi ei meinannut ymmärtää, mitä mä siltä kaipaan kunnes päätin että otan sen mitä lähdin hakemaan. Ravissa väistettiin sitten alkuun pieni pätkä, jonka jälkeen Topsu taisi tykästyä ideaan ihan tosissaan! Seuraavalla pitkällä sivulla ei tarvinnut paljoa pyytää, niin nätisti osasi ristittää jalkoja! Piti monesti peilin edustalla kyttäämällä kytätä niitä kinttuja, että astuuko tosissaan ristiin niin kyllähän se astui. Topi on hauska hevonen saadessaan sen täydellisen keskittymisen tekemiseen, nytkin oikein mietti miten ne jalat pitää laittaa että eukko siellä satulassa olisi tyytyväinen.
Täytyykin ruveta tekemään näitä useammin, etenkin jos on vähäänkään jäykän oloinen. Ja aloittaessa oli kyllä niin jäykkä ja hidas, mutta lämmittelyjen jälkeen tuntui että aukesi paikoistaan kunnolla. Laukka oli niin keulivaa ja vaikeasti istuttavaa alkuun, hyi.. Otettiin enemmän siirtymisiä, voltteja ja ympyröitä. Kyllä Topi siitä sitten notkistui, kun jaksoi maltillisesti jumpata jolloin myös laukka muuttui pehmeäksi ja helposti istuttavaksi. Tainnut olla H:n kanssa tiukat treenit eilen. 🙂

Mä oon vaan niin ilonen Topista! Se on ihan mahtava heponen, vaikka monesti sen kanssa on hermot mennytkin. Tykkään niin kovin! ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s