Uusi vuosi!

Meidän uudenvuodenaaton juhlinta alkoi aamulla ihan normirutiineilla. Niko heräsi Marian kanssa puoli 10 maissa ja puoli tuntia myöhemmin tyttö tuli taas äitiä herättelemään. Marian kanssa aamut menee tosi nopeasti, etenkin jos likalla on hyvä aamu. 🙂

Lähdin tytön päikkäreiden jälkeen käymään kaupassa, siitä sitten suihkun kautta Tikkakoskelle anoppilaan. Maria olisi heti halunnut mennä mummon&papan pomppulinnaan (lue: sänkyyn) pomppimaan, mutta sitten löytyi tuttu ja aina niin mahtava lelulaatikko täynnä kivoja leluja, niin unohtui sängyssä pomppinen edes hetkeksi. Mahatkin saatiin täyteen, oli runsas valikoima vähän kaikkea hyvää etenkin ne kanafileet. Mmmm!

Iltapuuroksi tultiin kotiin, Maria nukkumaan ja siitä alkoi vanhempien mässäily. Ja parit ”äitiä vahvempaa” (1 lonkero äidille ja 6-pack isukille) sekä Rakastunut Shakepears -leffa nauhalta. Ah, niin täydellinen ilta! Topi sai vapaapäivän, toivottavasti huomenna ei mökötä mulle. 🙂

Jyväskylän mlk:ssa, Jylhänperässä 2011 vietetty uusivuosi. 

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin:

Oikein mahtavaa ja iloista, tulevaa uutta vuotta 2014 jokaiselle lukijalle sekä vierailijalle! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s