Oriflame tuotteiden testailua

Tänään pääsin ihan toden teolla ajan kanssa tuotteita, mitkä tulivat pari päivää sitten.
Kyseessä siis oli Swedish Span stimuloiva suihkugeeli sekä kuorintavoide ja Pure Naturen kasvojenpuhdistusneste.

SS:n suihkugeeli oli tuoksultaan mieto, sekä koostumus oli mieluinen ja pieni määrä riitti koko vartalon pesuun. Iho jäi todella pehmeäksi ja kimmoisaksi eikä ollut lainkaan saippuamainen tai jättänyt saippuaista tunnetta iholle. Eli todella hyvä tuote, joka tulee olemaan osa omaa ihonhoitoon käytettävää tuotearsenaalia.

Oriflamen Swedish Spa -sarjan Stimuloiva suihkugeeli

Swedish Span kuorintavoide oli todella voimakastuoksuinen kun purkin avasi. Inkiväärin tuoksu saattaa olla joillekkin liikaa, mutta iholla tuoksua on sopivasti eli ei jää yhtä voimakkaaksi huuhtelun jälkeen.
Kuorintavoiteen rakeet ja suolat poistivat tehokkaasti epäpuhtauksia sekä kuollutta ihoa. Huuhtelun ja kuivaamisen jälkeen iho jäi erittäin pehmeäksi! Pohkeessa oleva tatuointini on ollut haalean värinen, johtuen kuolleen ihon määrästä, mutta nyt rakas kukkoni on tumma ja selkeä, niinkuin pitääkin.
Tätä on pakko saada lisää ja tulee olemaan käytössä jatkossakin. Ainut miinus tulee tuotteen hinnasta, mutta onneksi on riittoisa purkki, niin ei tarvitse joka viikko olla ostamassa lisää. 🙂

Swedish Spa -sarjan vartalon kuorintavoide
Pure Naturen kasvojen puhdistusneste

Pure Naturen kasvojen puhdistusneste oli aika tuoksuton korkin avaamisen jälkeen, mutta kun alkoi kasvoille hieroa, se ei ollut yhtään sitä mitä kuvittelin! Ihan kuin saippuaa olisi naamaan levittänyt.. Puhdisti kyllä hyvin ja vaahtosi sopivasti jonka johdosta pieni nokare geeliä riittää, mutta pesun jälkeen kuivatti tosi pahasti ihoni jonka takia täytyi laittaa tuhti kerros kasvorasvaa.
Tämä tuote ei tule jäämään päivittäiseen käyttöön vaan pitäydyn erisanin kasvojen puhdistusgeelissä.

Kokonaisuudessaan olin ihan tyytyväinen tähän settiin. Tuotteet oli valittu todella hyvin sekä paketin hinta oli sopiva joka auttoi ostopäätöksessä. Nyt ollaan taas hieman enemmän kärryillä Oriflamen tuotteista, jotka ovat itsellä jääneet syystä tai toisesta kokeilematta aikaisemmin.
Aina voi oppia jotain uutta, jopa siitä tutusta ja vanhasta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s