Äidillä on joulu!

Pitkästä aikaa sain aikaseksi tilata Oriflamelta itselleni hemmotteluun kaikkea ihanaa! Jakson päätösviikonloppuna oli tarjouksessa viikonloppupaketti, joka sisälsi suihkugeelin, kuorintavoiteen, kasvojen pesunesteen, hiuspannan sekä pesulapun. Tilasin myös kollegoiden suosittelemana Wonder lash -ripsarin, kun vanhat ovat niin lopussa tai muuten aikansa nähneet.

Puuhalaatikossa oli mukana myös tällä hetkellä käynnissä olevan jakson esite sekä ensi jakson esite. Molemmat on täynnä mahtavia tarjouksia sekä todella houkuttavia tuotteita. Tämän hetkinen esite on myös todella runsas miehet huomioonottaen, eli omalle ukkokullallekkin löytyi vaikka mitä!
Ajattelin, että teen tuotteista erikseen tarkemman postauksen, kunhan saan aikaiseksi otettua ne käyttöön. 🙂
Eniten odotan tiiminvetäjäni lähettävän Oriflamen uuden bb-voiteen, mikä tuli myyntiin viime jaksossa. Jännällä odotan, onko parempi kuin kaupassa myytävät. Sen näkee sitten, kun kirje kolahtaa postilaatikosta.

Paketin sisältö. 

Huomenna olisi ensimmäinen itsenäinen ratsastuspäivä uudella kaverilla. Kyseessä suokkiruuna, 17-vuotias Topi. Topsu on vähän jämptimpi kaveri, eli huomenna päästään lihastreeniin että saan pojan edes liikkeelle. Erikoinen tapa kokeilla ratsastajaansa. 😀

Illalla koitan saada jatkettua kissojen esittelyä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s