Linkitä blogisi!

Ensimmäistä kertaa bloggaukseni aikana tulee tälläinen postaus, mutta nyt on aivan pakko! Tykkään lukea blogeja, etenkin näin myöhäisillasta ja erityisesti tyttärien päikkäriaikaan mutta listoilta puuttuu iso läjä mammablogeja! Hevospuolta seuraan paljon ja siellä on niin monta aarretta jo, vaikka koskaanhan niitä ei liikaa voi olla, mutta nyt kaipaisin lukulistoille äitien blogeja.

Joten antaa tulla, jään odottelemaan 🙂

8 vastausta artikkeliin “Linkitä blogisi!”

 1. http://nellixo.blogspot.fi

  ”Blogia kirjoittaa 26-vuotias tuore äiti, jonka mielestä arki on juhlaa ja elämä iloinen seikkailu. Hyvän mielen mammablogi, jossa puhutaan välillä muustakin kuin vauvoista, otetaan rennosti ja nautitaan kauniista asioista. Suomalais-puolalaisen perheen arkea pilke silmäkulmassa!”

  Tykkää

 2. Ihantavallinenmutsi.blogspot.fi
  ”24 vuotias nuoren naisen alku kertoilee esikoisesta, kuinka elämä muuttuu ja muita fiiliksiä… ajoittain kerron totuuksia ja mietiskelin aikas paljon 🙂

  Tykkää

 3. http://monamigurumi.blogspot.fi/
  Ei ole ihan hakemaasi lähellä, mutta pehmoleluista tykkäävät lähes poikkeuksetta sekä äidit ja lapset. 🙂
  Teen amigurumeja (virkattuja pehmoleluja) ja postaan ainakin kerran viikossa, elleivät lukion kirjoitukset tule tielle. Myöhemmin postaan myös ohjeita otusten tekemiseen, jahka saan ohjeita laadittua.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s