Vauvakutsut 6.6.2015

Voi tytöt minkä olivat kehitelleet! Ja miss H oli keksinyt kyllä niin huvittavan peitetarinan etten tajuaisi mitään. ”Pahinta” tässä oli se, että tuo miehen ryökäle tiesi koko ajan likkojen suunnitelmista! 😀

Menin siis H:n äidin luo, kun luulin että oltaisiin jalkarikkoisen koiran vahteina, mutta juuri kun olin sohvalle päässyt istahtamaan, pölähti makuuhuoneesta kaksi mahtipimua lisää ison vaippakakun kanssa! Vanha porukka kasassa, ihan kuin ennen vanhaan. ♥ Hyvä ettei pissat löytynyt housusta kun säikähdin niin paljon 😀

Kyllä ne likat osaa yllättää!

Ensin herkuteltiin suolaisten parissa, oli kinkkupiirakkaa ja karjalanpiirakoita munavoilla sekä tietty kahvia. Hetken päästä päästiinkin makeiden pariin ja joku oli kuullut mun vitsikkäät toiveet mahakakusta 😀

Täytteenä oli vadelma- sekä suklaamousse.

Överit kun oli syöty, alkoi hetken päästä kuulumaan pilttipurkkien poksahtelua. Tajusin että maistelua on tulossa, mutta astioina toimi vaipat… 😀

Epäilykset oli kovat

Kolme ihan perus makua (kuningatar, päärynä-banaani sekä luumu, joten en osannut yhtään odottaa ruokapilttiä, jota sitten tuli kahmaistua mangopiltin toivossa aikamoisella annoksella – se olikin porkkana-palsternakkaa.. Kyllä sai porukka kunnon naurut kun yritin pidätellä yökköä.. 😀
Likat myös päästivät itsensä testeihin, kun arvuuttelivat mahan ympärystä narun pätkien kanssa. Myös Sintin tulevaa nimeä arvuuttelivat, ja jännityksellä saavat nyt sitten odotella ristiäisiin saakka. 😉

Vaippakakku, josta löytyi ylläripullo, tutteja, pullo, ruokalappu, vaatteita. 
Ja tulevalta sylikummilta sitteri ja kesämekko ♥

Ihan täydellinen yllätys ihanilta pimuilta. Tuleva sylikummi oli sairaana, joten ei harmillisesti päässyt paikalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s