Hormonihullu ilmoittautuu

Tämä raskaus on Marian odotustakin pahempi – hormonit jyllää tuhatta ja sataa ja kaikki suoraan sanottuna v*tuttaa! Aamut alkaa hirveällä hepulilla ja nukkumaan mennään hepulin jälkeen. Päivän aikana joutuu kanssaeläjät kokemaan itkupotkuraivarit asiasta keksi ja sitten tuntuu että tukehdun omaan nauruuni. Eli mielialat heittelee tuhottoman paljon ja tuntuu etten pysty hallitsemaan näitä yhtään!

Kuva täältä

Mielihalujakin tuntuu olevan vähän liikaakin.. Vaikka pyrin syömään normaalisti kaikkea vaikkei pahoinvointiakaan ole vielä, niin silti tekee mieli vain syödä. Paholaisenhillo oli yhtenä päivänä sellainen, mitä olisin voinut syödä suoraan purkista! Sitä sitten laitoin joka paikkaan, leivälle, ruuan sekaan, vähän pelkilteenkin lusikalla suuhun.. 😀

Eilen hurahdin teehen. Oltiin isäni luona juhlimassa isänpäivää (minkä meinasin jättää välistä, kun sain hepulit kotona) ja kellon ollessa paljon oli teetarjoilu kahvin sijasta. Taisi mennä jopa 4 kuppia vajaan 2 tunnin aikana, mikä on oikeasti harvinaista. Juon niin vähän teetä, kun kahvi on mulle henkireikä mutta nythän tuli taas se kahvirajoitus, typerää.

Jotenkin pelottaa, millaiseksi seinähulluksi muutun viikkojen lisääntyessä.. Nikolla tekee nyt jo tiukkaa, eikä tämä itsestänikään ole mitenkään mukavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s