Blogger prkl..

En tiedä olenko ainut (toivottavasti en), joilla blogger sekoilee edelleen. Seuraamieni blogien postaukset, joista muutama tietty päivittyy päivän viiveellä omalle lukulistalle ja oman blogin sivun muokkaaminen on niin tuskasta! ARGH!

Lisäilin ja siirtelin sivuelementtejä, niin sain tuohon 5 minuutin hommaan kulutettua melkein puoli tuntia ja revittyä hermot palasiksi… Sivut ei päivity muutosten jälkeen, vaikka kuinka päivittelen, availen uudelleen selaimen jne. Ja Nikon koneella kaikki näytti normaalilta, vaikka itsellä kaikki näyttää ihan härän pyllyltä!
Joko saa sanoa julkisesti parit rumat ärräpäät?

Kuva lainattu täältä

Jospa blogi nyt näyttäisi aavistuksen järkevämmältä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s