Irtiotto arjesta!

Eilen pääsin tyttöjen kanssa vihdoin rilluttelemaan, ilman Mariaa taikka Nikoa. Teki kyllä niin hyvää, ei olla likkaporukalla oltu menossa missään 4 vuoteen! H muutti silloin Tampereelle, joten on nämä rilluttelut vanhalla porukalla sen jälkeen jääneet ja viimeksi kun olisi ollut mahdollista (mun polttarit), oltiin S:n kanssa pallomahoina, niin alkomahoolit oli poissa kuvioista kokonaan.

Koko aamupäivä meni sinkoilessa joka suuntaan.. Piti käydä Topi liikuttamassa (tulee erillinen postaus, kunhan jaksan kirjoittaa) ja siitä hirveetä kyytiä kaupan kautta kotia fiksaamaan vaatteita ja suihkuun.
Oli se varmaan ihmisistä hauska näky, kun meikkasin liikkuvassa autossa, kun iski pieni stressi kotona. Oltiin sovittu treffit kaupunkiin klo 16 ja käytiin noukkaamassa H kyytiin, kun Niko ja Maria heitti meidät keskustaan.
Käytiiin Amarillossa syömässä, mistä mentiin aloittelemaan R:n kämpille.
Hyvää musaa, huonot jutut ja äänekästä aliaksen pelaamista. 😀 Kamera räpsyi koko ajan, ja voitte vain kuvitella kun neljä hiprakan omaavaa naisihmistä monen vuoden tauon jälkeen samassa paikassa, samaan aikaan leikkii kameralla, niin kuvat onkin sitten sellaista inside-tasoa ettei sitä toivon mukaan julkaista edes facebookissa… Tosin S oli jo nopea, ja ehti laittaa muutamia kuvia julki ja kyllä sitä taas oltiin niin edustavina päässä seisovien silmien kanssa, damn! 😀 En ole kyllä koskaan kovinkaan kuvauksellinen ollut, joten en yhtään ihmettele, että kuvat on mun kohdalla vähän mitä on.

Kamerat tykkää musta niin paljon, että tekee mulle mustia silmiä.. 😀

Baariin lähdettiin joskus yhdentoista (?) paikkeilla ja kotona olin suunnilleen puoli 3:n aikoihin. Parissa eri baarissa käytiin, mutta ei vanha vaan enään jaksa! Onneksi ei tarvinnut palella taksijonossa, kun H ja hänen äitinsä lähestulkoon pakotti menemään heidän kyydillä kotiin. Olisin kyllä taksillakin päässyt, en tykkää vaivata ihmisiä sillä, että joutuisivat koukkaamaan mutkan kautta keskellä yötä. Kiitos kuitenkin.

Kaikinpuolin oli niin rentouttavaa päästä irrottelemaan! Aamulla oli niin järkyttävä päänsärky ja tuntui että kuolema tulee.. Lähdettiin silti Tikkakoskella käymään ja heti piti appiukon päästä kuittailemaan. Anoppikin letkautteli jotain pikkunokkelaa siinä, mutta onneksi oon oppinut jättämään joitakin asioita kuulematta. 😉 Huumorintajun omistaminen on onni! Tänään on kyllä pakko lähteä aikaisin nukkumaan, väsyttää jo nyt todella paljon. Huooh!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s