Sintin tuleva turvakaukalo

Tammikuun alussa kyselin vähän kaukalokokemuksia tässä postauksessa sekä parissa mammaryhmässä. Paljon tuli suositteluja ja muutama osasikin kertoa telakoista käyttökokemuksia sen lisäksi, mitä olin googlaillut faktoja. Telakoiden kiinnityksiähän on kaksi erilaista, Belted base ja Isofix joista Isofix taitaa olla tunnetumpi.

Päädyttiin telakkavalinnassa kummiskin belted baseen (kiinnitetään turvavöillä), koska ei haluttu maksaa mansikoita Isofix-telakasta kun ei varmaksi voitu sanoa, onko sille kiinnitysmahdollisuutta meidän autossa. Vyöllä kiinnitettävä kummiskin sopii useimpiin autoihin, joten se oli selvä valinta sekä saatiin hyvällä tarjouksella telakka kaukalon mukana. 🙂

Mutta itse kaukalo – päädyttiin Britaxin baby-safe Standard -malliin.

Kuva lainattu täältä

Paljon vertailtiin ja mietittiin, mutta tämä oli todella köykäinen, muhkeat ja kunnolliset pehmusteet sekä vauvalle omat pehmusteet ettei joudu olemaan niin syvällä kaukalon pohjalla. Kunnon vyöpehmusteetkin on! Aurinkosuoja oli tosin pienoinen pettymys, ohkainen kangas mutta kyllä se asiansa ajaa. Ei ainakaan sivuaurinko häikäise pienen silmiä autossa. 🙂
Kaukalon etuosasta löytyy myös muovilokerikko, missä voi säilyttää käyttöohjetta! Tämä oli mukava yllätys, että aina voi tiukassa paikassa tarkistaa jos jokin mietityttää. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s