Buzzador-testissa Vanish

Luotetaanko pinkkiin? 

Pääsin ensimmäistä kertaa osallistumaan kamppanjaan Buzzadoriin liittymiseni jälkeen.
Olen aina ollut Vanishin suhteen aika epäileväinen, ehkä johtunee teennäisen oloisesta mainonnasta ja siitä, kuinka yhtäkkiä on keksitty tehoaine joka vie tahran kuin tahran vaatteesta ja materiaalista välittämättä. Epäilen aina kaikkea uutta ja outoa, mutta nyt oli hyvä sauma päästä kokeilemaan tuotetta ihan kunnolla ilman, että rahat menee jos onkin ihan huuhaata. 😉
Testaamis-sotkemisiin otin yöpaitana toimivan valkoisen paidan, jolloin ei haittaa jos tahrat ei irtoakkaan. Paidan sotkin sormivärillä, ketsupilla, kahvilla, mansikkahillolla sekä mustikkakeitolla. Jokainen aine on meillä sellaisia, jotka on tavalla tai toisella pinttyneet vaatteisiin, joten nyt oli hyvä testata, onko Vanishista niiden kukistamiseen.

Paketti sisälsi neljä Vanish-tuotetta, joiden sanotaan tehoavan niin ruokatahroista aina veritahroihin.
Vanhaan veritahraan ei tehonnut, vaikka liotus+pesu suoritettiin, joten sen suhteen ”odotukseni” osuivat oikeaan.
Testauksessa käytin Powergeeliä sekä normia Vanish-pulveria. Mustikkatahroja tuli kaksi, joten oli hyvä tilaisuus kokeilla geeliä ja katsoa, irtoaako sillä yksi inhottavimmista tahroista. Ainetta levitetään tahralle ja annetaan vaikuttaa 1-5 minuutia jonka jälkeen pestään normaalisti. 
Tahranpoistogeeli

Extra hygienestä luvataan, että poistaa pyykeistä 99% bakteereista tinkimättä pesutehosta. Raikas tuoksu jäi pyykkiin testaamisen jälkeen ja puhdasta tuli, mutta veritahra oli liian vaativa johon ei kyseisellä aineella ollut mahdollisuuksia. 

Crystal whiten luvataan palauttavan valkoiset vaatteet uudelleen valkoisiksi. Tämä pääsee tositoimiin, kunhan ensimmäinen satsi pyykeistä on pyörinyt. Valkoisuutensa menettäneitä vaatteita on paljon, joten odotukset tämän kanssa on jo suhteellisen korkealla!

Extra hygiene, jolla ei lähtenyt veritahra sekä valkoisille vaatteille tarkoitettu Crystal White

Mikä oli tulos?

Pesuteho hämmästytti. Mustista vaatteista lähti epämääräinen valkoinen nukan näköinen pois ja myös testipaidan suhteen melkein suoriutui testistä. Sormiväreihin ei tunnu toimivan mikään! Olisi pitänyt ehkä Powergeeliä kokeilla myös sormiväri-kohtaan, mutta en usko että kyseinen tökötti lähtee millään pois.

Joko ketsuppi tai kahvi levisi toiseen paikkaan, mutta lähtenee valkopyykkipesussa 🙂

Joten lopputulos on se, että pinkkiin voidaan luottaa tavallisessa pyykinpesussa, mutta esim. sormiväreihin kannattaa varata monenmoiset poppakonstit ja silti varautua siihen, ettei lähde vaatteesta irti. 

4 vastausta artikkeliin “Buzzador-testissa Vanish”

  1. Amwey myy tahranpoistajaa jolla on meillä tähän mennessä lähtenyt ihan kaikki tahrat pois. Meillä oli jossain välissä tota vanish geeliä mut en ollu tyytyväinen sen puhdistustehoon.. ainoo johon luotan on amway! ;p

    Tykkää

  2. Täytyy pistää korvan taakse tuo! Marialta meni yksi body piloille sormivärin takia, ja muuten olisi vielä ihan käyttökelvollinen, ellei olisi ihan sinertävä levinneen sormivärin takia.. 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s