Päivä 26

Kuva parhaasta puolestani/osastani
Lainattu täältä

Jouduin Nikolta kysymään vähän jeesiä tähän. Sieltä tuli sitten se mun täydellinen äkkipikaisuus ja järkyttävä turhamaisuus. 

Monesti oon joutunut kuulemaan sen tutun lausahduksen, kun ollaan oltu ajamassa johonkin ja menetän järkeni ratin takana ympäröiviin apinoihin – ”Oot kyllä niin sulonen kun suutut”. Mua ei koskaan tuo naurata, mutta pääasia että Nikolla ja Marialla on kivaa ku skitsoilen itekseni millon millekkin…. 😀


4 vastausta artikkeliin “Päivä 26”

 1. Paras puoli? 😀 taisit lukea väärin että olisi haettu huonointa…? Kun nuo yleensä sellaisia mitä kaikki listaavat omiksi huonoiksi puoliksiin ja itse näen myös ne huonona niin hassua ajatella että sinusta olisi paras piirre äkkipikaisuus tai turhamaisuus? 😮

  Tykkää

 2. Täytyy sanoa että taisin olla osallisena tän valintaan 🙂 Annalla tää piirre antaa aika hyvin luonnetta. Tosiaan välillä ehkä liikaakin mutta kelläpä ei joskus keittäisi kiinni 🙂 Se tosiaan on aika sulonen ku saa hirveen road ragen auton ratissa 😀 PS. Jos joku löytää kirjoituksestani kirohäröjä niin vetäkööt mun puolesta vaikka melonin nenäänsä 😉 T: Niko

  Tykkää

 3. Voi tietää kiva että puoliso osaa ajatella tuollaisen positiivisena kun yleensä kaikki näkee sen vain negatiivisena. Olisi kyllä kiva tietää mikä annan mielestä on se paras piirre? 🙂 -ylin ano

  Tykkää

 4. Ei kovin moni osaa arvostaa 😀 Jos tähän nyt joku pakko keksiä, niin oon suht yritteliäs kunnes se kolikko taas kääntyy että menee hermot 😀 On siis niin älyttömän lyhyt pinna, että jos joku ei meinaa ottaa onnistuakseen, niin sitten palaa päreet. 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s